top of page

Læs her hvad andre har oplevet

Et besøg hos Ulla giver mig ro og indsigt. Via enkle metoder med stor virkning, får hun mig til at fokusere på det, der for mig er vigtigt. Selv svære problemer kan ses mere positivt.

- Privat kunde

Efter ganske få samtaler med Ulla var jeg i stand til at se mine “problemer” fra en helt anden vinkel. Ulla har givet mig de helt rigtige værktøjer til at få min tankegang vendt, så jeg kan være i mig selv. Sikke en befrielse at finde ud af, at det er okay at være mig, uden at jeg skal bruge energi på, at spekulere på, hvad andre tænker og tror om mig. Mange af redskaberne som Ulla har givet mig, har også gjort mig bedre rustet til at hjælpe mine børn, med de ting, som de tumler med i deres hverdag. Ulla har lært mig at bruge ordet “fantastisk” og det er virkelig det jeg tænker hver gang jeg kører hjem efter en samtale med hende!

- Privat Kunde

Ullas system er tilgængeligt for alle. Her er der ikke brug for at gå på selvudviklingskurser i årevis eller at have en videregående uddannelse for at ændre nogle af de gamle vaner vi har. Du hjælper mig med at få øje på gamle vaner så jeg kan tage stilling til, om det er en god måde at gøre tingene på, eller om det er noget vi “bare kommer til”.

- Privat Kunde

Redskaber til øjeblikkelige positive adfærdsændringer hos børnene.

Enkle håndgribelige redskaber.

Tydelige tegn på at børnene føler sig hørt, set og forstået.

Der bliver ro og god balance i hjemmet.

Følelsen af at man gør det rigtige. At man er den man er.

Redskaber til at give børnene den gode vej i livet.

At man ikke skal skælde ud, men som voksen bruge redskaber fra den gode værktøjskasse.

Uanset hvem man er, kan alle blive bedre og nysgerrig på andre gode vaner. Det er okay at have udfordringer - og endda have lysten til at gøre noget andet. Synd for dem der ikke har de muligheder fordi selverkendelse ikke er tilstede eller bevidstheden om dårlige vaner.

- Privat kunde

Jeg har dine tanker og dit system med mig hver eneste dag – det er så umiddelbart tilgængeligt!

- Privat Kunde

Det er som regel hårdt arbejde at ændre gamle vaner, men sikke en tilfredsstillelse når det gang på gang viser sig, at det betaler sig at give udtryk for, hvad jeg gerne vil. Jeg risikerer at få det!

- Privat kunde

Et besøg hos Ulla giver mig ro og indsigt. Via enkle metoder med stor virkning, får hun mig til at fokusere på det, der for mig er vigtigt. Selv svære problemer kan ses mere positivt.

- Privat kunde

Hvis vi opdager, at vi hellere vil noget andet end det vi gør, har vi mulighed for at vælge om.

- Privat Kunde

En anden styrke er, at Ulla ser ressourcerne hos det enkelte menneske. Som hun siger: “Det er ikke rigtigt eller forkert, men det er forskelligt, hvordan vi ser på tingene.” Og hvis vi kan undgå at gøre hinanden forkerte er der god basis for at høre hinanden og ad den vej blive klogere, både på os selv og hinanden, og finde nye måder at gøre tingene på.

- Privat Kunde

Hos Ulla får jeg pudset brillerne, så udsynet bliver bedre – det giver større overblik og sammenhæng.

- Privat Kunde

Ulla Thing har en helt usædvanlig evne til at gøre det uoverskuelige enkelt og indlysende. Helt nede på jorden giver hun redskaber, der er simple, brugbare og effektive.

- Privat Kunde

(Projektforløb i Wagnerhus, integreret 0-6 års institution i Holstebro) - Alt det vi gerne må!

Læringsmetoden “Hvor bestemmer jeg” giver redskaber til at omgås hinanden uden at  overskride hinandens grænser. At kommunikere uden vold, og at løse konflikter så alle  bliver vindere og ingen taber.

 

Forløbet i Wagnerhus varede et halvt år med flere besøg af konsulenterne.

Hele personalegruppen, pædagoger, pædagogmedhjælpere, ledelse har deltaget i  forløbet.

Derudover har der været oplæg for forældre og dagplejere, som er tilknyttet Wagnerhus.

Læs artiklen i Lokalposten eller ring til mig og hør mere om forløbet.. tlf: 61787375

Lokalposten, BUPL, skriver om projektforløb i Wagnerhus, integreret 0-6 års institution i Holstebro

Ulla Thing fortæller...

– En mor spurgte mig til et foredrag:

“Mener du, at vi altid skal være model for børnene? Det kan vi jo ikke!” 

Jeg svarede: “Nej, jeg mener, at vi altid er modeller, også når vi ikke kan… Derfor er det vigtigt, at vi tager ansvaret for det vi gør, så vi undgår at dømme andre forkerte.”

bottom of page