top of page

KOMMUNIKATION på indre og ydre plan til erhverv

 

Kommunikation

  • Med helbredende virkning

  • Som pædagogisk virkemiddel

  • For psykologisk vækst

 

På dette kursus vil vi gerne vise, hvorledes kommunikation kan virke helbredende.

Vi viser detaljeret, hvorledes kommunikation kan styrke selvopfattelsen og skabe fokus på forholdet imellem jeg og ikke jeg, således, at det virker styrkende på immunforsvaret, der har til formål at kende forskel på "Selv" (DNA) og "ikke selv" f.eks bakterier, vira, svampe og andre antigener.

Hvorledes kommunikation kan være opdragende på en ikke tilpassende måde. Og således styrke den enkeltes tillid til sig selv. Ligeledes kan overvejet kommunikation skabe mulighed for mødet, et møde på et ligeværdigt plan.

Overvejet kommunikation skaber også grundlag for oplevelsen af værdifuldhed og selvværd

Vi viser, hvordan man gennem kommunikation kan skabe selvindsigt og værdifuldt grundlag for at agere hensigtsmæssigt i mødet med omverden.

 

Kommunikation er en forudsætning for ledelse og indre ledelse og for organisation og netværksdannelse på bæredygtig plan i virksomheden, firmaet, foreningen eller andre organisationer.

Kurset henvender sig til lægmand, behandlere, lærere, psykologer og pædagoger indenfor alle funktioner, samt til virksomhedsledere og grupper, hvor netværk og ledelse er i centrum.

 

Pris efter aftale.

bottom of page